Makkelijk en snel bestellen?

Dat kan via de webshop van ArtiFleur by Edwin. Onze webshop is makkelijk, gebruiksvriendelijk en hebben een standaard basis assortiment maar ook een seizoensgebonden assortiment. Het enige dat klanten en bestellers nodig hebben is toegang tot internet. Onze webshop vraagt geen investeringen in software of gebruikerstraining. Iedereen die wel eens op internet is geweest kan met de webshop omgaan.

”Makkelijk en snel, in een Wereld waar Tijd Geld is.”

Omdat wij het u zo gemakkelijk mogelijk willen maken hebben voor de u de optie om gebruik te maken van de maandelijkse verzamelfactuur, wij houden bij wat u besteld in de loop van de maand en einde van de maand facturen wij alle orders netjes op één factuur zodat u minder handelingen hoeft te doen voor het verwerken van uw bestellingen. Op de factuur staan per order wanneer en door wie de order is besteld en voor wie deze bestemd is geweest.

Om u als zakelijke klant te registeren kunt u contact opnemen met de winkel:

ArtiFleur By Edwin
Imkersplaats 11
7328 CG Apeldoorn
Tel: 055 737 02 11
Mail: info@artifleurbyedwin.nl

Staat u eenmaal als zakelijke klant bij ons in het systeem dan kunt u ook gebruik maken van de optie ‘op rekening’ in onze webshop en zorgen wij dat deze op de maandelijkse factuur terecht komt.

Wilt u meer weten over ArtiFleur by Edwin, de voordelen en mogelijkheden van onze webshop voor uw organisatie? Klik dan hier en wij nemen snel contact met u op.