Zoekt u een creatieve activiteit die garant staat voor een gezellige sfeer, een activiteit waaraan werkelijk iedereen mee kan doen?
Kies dan voor een workshop die bij u past, of creëer uw eigen arrangement in overleg met Edwin Hamer. U zal ontvangen worden in een sfeervolle omgeving in Apeldoorn waar het altijd goed toeven is namelijk de winkel van ArtiFleur By Edwin! De workshop is uitermate geschikt als  u een gezellige avond wilt met bijvoorbeeld vrienden, familie of collega’s. Een gezellige, creatieve bezigheid die vaak tot hilarische situaties leid en de teambuilding ten goede komt.

Vaak horen wij; ‘daar hebben wij geen verstand van ‘maar geloof ons ook de mensen die nog nooit iet met bloemen hebben gedaan verbazen zichzelf vaak over hun eigen kunde. Uiteraard wordt iedereen tijdens de workshop professioneel begeleid door Edwin of een andere workshopleider. Deze workshop staat garant voor een superleuke middag of avond vol plezier! De mogelijkheden zijn eindeloos en de workshops worden intensief begeleid zodat iedereen tot een plezierig resultaat kan komen en het voor elk niveau een leuke bezigheid is. De uiteindelijke kunstwerken zullen een perfecte weerspiegeling zijn van u, uw personeel of bedrijf. Elke workshop heeft een informeel en gezellig karakter en u of uw gasten gaan ten alle tijden met een mooi resultaat naar huis!

De workshops worden gegeven vanaf 10 personen met als werkruimte de ArtiFleur by Edwin in Apeldoorn. Bij grote groepen wordt er uitgeweken naar een alternatieve locatie of op locatie. Bij alle workshops zijn alle materialen inbegrepen zoals de ondergronden, steekschuim, bloemmaterialen, en binderij artikelen, en we hopen het niet nodig te hebben maar we beschikken ook over de benodigde EHBO benodigdheden. Alle arrangementen kunnen aan de einde van de avond verpakt worden voor vervoer. De duur is afhankelijk van de workshop maar globaal tussen de 2 tot 2,5 uur, al dan niet met een pauze ertussen om even tot rust te komen met een kopje koffie.

Kinderen zijn ook van harte welkom tijden een workshop! U kunt zelf bekijken wat uw kind aankan qua technieken en uiteraard kunnen we een handje erbij helpen ;-). Een workshop speciaal voor kinderfeestjes kunnen op aanvraag ook gegeven worden!