FAQ

Hieronder vindt u de antwoorden op de meeste vragen.
Klik op de sectie en vraag van uw keuze om de bijbehorende antwoorden te tonen.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen op ArtiFleurbyEdwin.nl?
Het bestelproces van bloemenwinkel tot aan de deur: 1. Je kiest een boeket met eventueel een aanvullend product uit het assortiment (vermelde prijzen zijn inclusief btw en exclusief bezorg- en administratiekosten). 2. Je vult je eigen gegevens en die van de ontvanger in. 3. Je noteert tekst voor op het kaartje. 4. Je betaalt op de wijze die jouw voorkeur heeft. 5. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling op het door jou opgegeven e-mailadres. 6. Na goedkeuring van de betaling wordt jouw bestelling verstuurd. 7. Met de bloemen uit het assortiment binden wij op professionele wijze het boeket. Doordat bloemen een natuurproduct zijn is het mogelijk dat wij niet alle bloemen van de voorbeeldboeketten op de website op voorraad hebben, het boeket kan enigszins afwijken van de voorbeeldfoto. 9. Als het boeket compleet is, wordt het netjes verpakt in passend materiaal. Dat beschermt de bloemen tijdens het vervoer en maakt er een echt cadeau van voor de ontvanger. 10. De bezorger neemt jouw bestelling en die van anderen mee in zijn bezorgronde. 11.De bezorger belt aan bij de ontvanger. Die doet open en neemt blij verrast jouw bloemencadeau in ontvangst en geniet daar ten minste 7 dagen van. (Mocht de ontvanger niet thuis blijken te zijn, dan wordt telefonisch contact met de ontvanger gezocht (mits jij het telefoonnummer doorgaf). Lukt dit niet, dan wordt een bericht achtergelaten. In sommige gevallen kan de bezorger / de bloemist je bloemengroet bij de buren afgeven). Heb je vragen of opmerkingen over je bestelling dan neem je contact op met onze klantenservice: 055 737 02 11.
Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Wij bieden de keuze om te betalen met uw favoriete online betaalmethoden.  
Wat zijn de bezorgkosten?
Wij bezorgen in Apeldoorn met onze eigen bezorgservice voor 4,25 euro. Een boeket bezorgen buiten Apeldoorn gaat via een collega bloemist de kosten hiervoor zijn 6,95 euro.
Zijn de prijzen op ArtiFleur-bloemen.nl in- of exclusief btw?
Alle prijzen op ArtiFleurbyEdwin.nl zijn inclusief btw.
Mijn voorkeursboeket staat niet afgebeeld. Hoe kan ik dan een boeket bestellen?
Als je specifieke wensen hebt, bel dan met de medewerkers van de ArtiFleur Bestellijn 055 737 02 11 (lokaal tarief). Dit geldt ook voor speciale rouwarrangementen. De ArtiFleur Bestellijn is bereikbaar van maandag van 11.00 uur tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur, of even mailen naar info@artifleurbyedwin.nl
Is het mogelijk anoniem een bloemengroet te versturen?
Ja, dat kan! Wil je wel een bericht aan je bestelling type dan je bericht maar vermeld niet je naam op het tekstkaartje. Zo ziet de ontvanger wel je persoonlijke boodschap maar zal nooit erachter komen van wie deze is geweest, wij geven namelijk nooit persoonlijke gegevens door aan de ontvanger of derden.
Kan ik in één keer meer boeketten bestellen?
Ja, in de webshop van ArtiFleurByEdwin.nl kun je per bestelling één type boeket kiezen en dat meermalen bestellen. Je kunt die boeketten op één adres in Nederland laten bezorgen, wil je meerdere boeketten op meerder adressen bestellen maak dan losse bestellingen aan of neem even contact op met de winkel!
Welke aanvullende producten kan ik bij een boeket bestellen?
In de webshop van ArtiFleur by Edwin kun je bij een boeket een extra verrassingen laten bezorgen: • Vazen: de ontvanger kan je cadeau zo op tafel zetten! Afhankelijk van het formaat van het boeket dat je bestelt, krijg je de optie een Standaard vaas van € 6,95, een Luxe vaas van € 9,95. Een van de bloembinders kiest een type vaas dat bij het besteld boeket past, vaas soort varieert derhalve per bestelling. • Chocolade: een heerlijke, onverwachte verrassing voor de persoon naar wie je een bloemengroet stuurt! • Knuffels of ballonnen: We hebben diverse soorten knuffels en ballonnen in meerdere prijsklasse! • Wijn: We hebben diverse soorten wijnen geselecteerd als extra cadeau bij je bestelling! Erg geschikt als verjaardagsfelicitatie-, voor de collega die zijn/haar jubileum viert of voor Moederdag en Vaderdag. Alle extra artikelen zijn bij elk gewenst product mee te bestellen!
Kan ik bij ieder bloemen product in deze online bloemenwinkel van ArtiFleur een aanvullend product kiezen?
Ja, bij ieder boeket, plant of arrangement dat je kiest, kun je aangeven of je een vaas, ballon, wijn, chocolade of een knuffel wilt toevoegen.
Ik wil bloemen bestellen voor een begrafenis. Welke informatie moet ik doorgeven?
Bij bestelling van bloemen voor een begrafenis of crematie is het extra belangrijk dat de bloemen op het juiste adres en tijdstip bezorgd worden. Geef daarom zoveel mogelijk informatie door, zoals de naam van het uitvaartcentrum, de naam van de overledene, de datum en tijdstip van het afscheid nemen. Deze informatie kun je tijdens het bestellen invullen bij Opmerkingen. Let er ook op dat de tekst op het lint of kaartje is gericht aan de overledene en niet aan de nabestaande(n). Een tekst als ‘Wij wensen u veel sterkte’ is dus niet passend. je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan ‘Rust zacht’ (bij begrafenis), ‘Een laatste groet’ of alleen de afzender (uw eigen naam). Komt u er niet uit? Neem dan tijdens openingstijden contact op met de winkel: 055 737 02 11.
Kan ik via deze online bloemenwinkel ook in het buitenland bloemen laten bezorgen?
ArtiFleur by Edwin bezorgt in binnen en buitenland. Het beste kunt u hiervoor langskomen in de winkel of contact met ons opnemen zodat we u een passend product voor u kunnen kiezen binnen uw budget.