Zet je moeder in het zonnetje

Maak een speciaal feestje van Moederdag: creëer een explosie van gezelligheid, kleur en lekker eten in de achtertuin.

De tuin in zomeroutfit

Omdat we nog niet in de volop bloeiende zomer zitten, heeft de tuin wat hulp nodig. Vul daarom vazen met prachtige boeketten en kleine flesjes met losse bloemen. Een tuin vol met bloemen is het halve feest. Wil je echt uitpakken? Hang een bloemenmobiel aan de boom en zet de tafel vol met Rozenvaasjes Deluxe.

Schalen vol met de lekkerste gerechten

Je kunt kiezen voor gezonde gerechtjes, zoals vers fruit en een salade van eetbare bloemen en kruiden. Of de prachtige Orchid Springroll waar de watertandende monden van openvallen. De bloemetjes eens flink buiten zetten kan natuurlijk ook met een Queen cake met de Queen flower of de lollies met eetbare bloemen. Kerstsoesjes met bloemen zijn heus niet alleen voor kerst; je maakt er ook een verpletterende indruk in mee in de lente.

Bloementhee

Wat uiteraard niet mag ontbreken is thee. Kies voor flink wat variatie, waarbij een aantal bloementheetjes niet mogen ontbreken. Vul het aan met verse muntblaadjes en stukjes gember. Om een kleine bezigheid te hebben, maak je een eigen theezakjes-station. Maak het plaatje echt af door gedroogde rozenknopjes aan de thee toe te voegen. Oh so pretty!

Het hoe en wat kun je vinden op Sugar and Charm, een superleuk blog waar je de rest van de week vrolijk van blijft. Hier vind je ook verrassende tips om het nog persoonlijker te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van naamkaartjes met foto of een aandenken met de snoezige snoetjes van bijvoorbeeld je eigen kinderen erop. Groter kan het feest niet worden!

Geef een reactie